2014 Kerpol-tex Kft.

Rólunk, katalógus

Pécsi székhelyű Kerpol-Tex Kft., mint a márka kizárólagos magyarországi forgalmazója, 2006. őszén elkezdte itthon is bevezetni a nemzetközi hírű Wójcik Fashion Group gyermekruházati termékeket.
A gyártó cég története Lengyelországban 1987. -ben kezdődött, ma pedig a modern, magas minőséget képviselő ruháival jelen van szinte egész Európában. Általa gyártott színvonalas gyerekruházat 56 -158 méretig kapható. Minden Wójcik ruhára jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. Az ár/minőség arány kedvező, a Ceremony alkalmi ruhái pedig igazi hiánypótlást jelentenek a magyar piacon.

Karácsonyi extra -10%!!!

Ünnepeljük együtt! Kivételes minőségű és szépségű (ráadásul európai gyártású) ruhák most extra kedvezménnyel Amennyiben a 30%-kal leárazott termékekből kettőt (vagy többet) vásárol, a végösszeget csökkentünk 10%-kal! Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és a visszavonásig érvényes!

A kedvezmény érvényes a webshopon (www.wojcik.hu) címen, ahol (az automata üzeneten kívül) egy külön visszaigazoló e-mailben jelenik meg!

Wójcik Magyarország a Facebookon

30% + 10%! Részletek a honlapon! 20 000 Ft rendelési érték fölött a szállítás továbbá is ingyenes!