2014 Kerpol-tex Kft.

Márkák

A Wójcik cég Lengyelországban már 1987.- óta működik, és ma  az irigylésre méltó, modern ruhaipari technológiával gyártott termékeivel jelen van szinte egész Európában. Az általa gyártott színvonalas gyerekruházat 56 -158 méretig kapható. A Wójcik ruhákra jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. A cég filozófiája szerint a tökéletes termék csak a minden részlet tökéletessége által érhető el. Az összes kollekcióra jellemző a ragyogó színvilág és az eredeti díszítés, amelynek részei az igényes hímzések vagy az egyedileg gyártott csatok és gombok. A termékek tartósságát csúcsminőségű alapanyagok biztosítják, hiszen a ruhák a létező legigényesebb vevőkörhöz kerülnek: a gyerekekhez. Épp ezért  nemcsak szépnek, de tartósnak és kényelmesnek is kell lenniük. Mivel a kollekciókhoz tartoznak azonos mintájú és színű harisnyanadrágok és zoknik is, a szülőknek könnyebb dolguk van, amikor kiválasztják a gyermekük aznapi öltözékét.

Ceremony logó 1

A Ceremony egy exkluzív, legfiatalabbaknak szánt ruházati márka. Maga a ceremónia szó francia eredetű, és szertartást, ünnepélyt jelent. Mindenki életében vannak olyan esetek, amikor nagyobb családi-baráti körben kerül sor egy jeles esemény megünneplésére, legyen ez keresztelő, esküvő, vagy egyéb rendezvény. A márka hitvallása olyan öltözetek létrehozása, amelyek kiegészítik ilyen ünnepi alkalmak hangulatát, mindegy kiemelve azt.

A Ceremony kollekciói a legnemesebb anyagokból és kiegészítőkből készülnek, nagy figyelemmel a legkisebb részletek iránt. A gyártás teljes egészében Lengyelországban történik, ahol a szigorú követelmények garantálják a termékek legmagasabb minőségét, ezáltal pedig a végeredmény olyan kivételes stílusú ruha, amely egyben biztonságos és kényelmes is.

 

-40%! 20 000 Ft rendelési érték fölött a szállítás ingyenes!