Minőségi gyermekruházat

Márkák

L

Wójcikkal rokon márkák, ugyanilyen csúcs minőségű alapanyagokkal és igényes kidolgozással. Sportosan-elegáns kollekciók, színesek, élénkek, a cool városi stílus szellemében!

A Wójcik ruhákra jellemző a rendkívül finom, jó minőségű alapanyagok használata, az ötletes tervezés és a kiváló kivitelezés. Az összes kollekcióra jellemző a ragyogó színvilág és az eredeti díszítés, amelynek részei az igényes hímzések vagy az egyedileg gyártott csatok és gombok. A termékek tartósságát csúcsminőségű alapanyagok biztosítják, hiszen a ruhák a létező legigényesebb vevőkörhöz kerülnek: a gyerekekhez. Épp ezért  nemcsak szépnek, de tartósnak és kényelmesnek is kell lenniük.

A Ceremony egy exkluzív, legfiatalabbaknak szánt ruházati márka. Maga a ceremónia szó francia eredetű, és szertartást, ünnepélyt jelent. Mindenki életében vannak olyan esetek, amikor nagyobb családi-baráti körben kerül sor egy jeles esemény megünneplésére, legyen ez keresztelő, esküvő, vagy egyéb rendezvény. A márka hitvallása olyan öltözetek létrehozása, amelyek kiegészítik ilyen ünnepi alkalmak hangulatát, mindegy kiemelve azt.

A Ceremony kollekciói a legnemesebb anyagokból és kiegészítőkből készülnek, nagy figyelemmel a legkisebb részletek iránt. A gyártás teljes egészében Lengyelországban történik, ahol a szigorú követelmények garantálják a termékek legmagasabb minőségét, ezáltal pedig a végeredmény olyan kivételes stílusú ruha, amely egyben biztonságos és kényelmes is.